FIND YOUR OWN NAUTICAL CHART

Posted: 01/22/2011 in UMUM

ASSALAMUALAIKUM, anneyeong haseyo, konichiwa,sawadikap.. min na..

sajak ambe cilok dari blog senior msti ada diantara korang dah pernah baca, tapi ambe nak share jugak, sharing is caring.

setiap orang mesti ada direction untuk masa depan diri sendiri supaya ape yang korang belajar dan pengalaman yang korang ada tidak disia-siakan, so pikir ape yang korang patut buat dalam masa 3 tahun akan datang, dimana korang semua dan pastikan coordinate korang adalh betul supaya korang tak menyesal ape korang dah alami, Because honestly, you oll don’t want to look back at the end of the year and mourn over “what could have been.”

p/s = well, ambe tak biasa la guna wordpress ni, so kalu ada salah silap ..gomen ne…

entry by kaseh warina

Comments
  1. miss ninny says:

    walaweh.. mantop la.. hehehe XDDD

  2. nadzirahraof says:

    actually sajak ni dr senior uitm…arif syazwan…skang dh keje pon…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s